Posted on Leave a comment

[ Canvas Sebagai Hadiah Terindah] 😍😍

Selamat Hari Lahir kami ucapkan kepada si Penerima.. Best kan.. Customer kami Dari Gelang Patah buat Canvas untuk gift sahabat beliau.. Lagi best Quotes pada canvas tersebut memang best!!!. 👍👍👍.
.
Ni kalau siapa dapat pun hati akan berbunga-bunga..💖💖.
Ni lah tanda di Hargai.. Nak jugak kami bantu anda men ‘supprise’ kan orang yang anda sayang?.
.
Jom contect kami di ruangan komen di bawah.. 👇👇👇

UNTUK SEBARANG TEMPAHAN BOLEH WHATS APPS KAMI :
018-7724875

Posted on Leave a comment

Memori Syawal Anda.

Seronokkan Syawal.. berkumpul ramai-ramai.. berkumpul dengan adik beradik.. mak ayah dan sanak saudara.
Kita semua ramai-ramai bermaaf-maafan. Tapi pernah tak kita terpikir, mungkinkah tahun ini merupakan Syawal terakhir anda beraya bersama salah seorang dari mereka?

Jangan biarkan memori itu berlalu pergi… Jom kami bantu anda mengabadikan kenangan syawal anda bersama kami….

Posted on 1 Comment

AyuFingertips

Assalamualaikumwarahmatullah…
Hi Semua dan salam sejahtera..

Terlebih dahulu nama saya Ayu atau lebih dikenali sebagai Sis Ayu, founder kepada AyuFingertips.
Kepakaran kami di AyuFingertips adalah menjadikan dinding kediaman anda lebih kelihatan berseri- seri, beraura positif, bermotivasi tinggi dan bermemorial dengan perkhidmatan dari kami.

Syukur alhamdullillah, kami telah pun berpengalaman selama 3 tahun bermula dari tahun 2016 lagi.  Ok apa yang best tentang kami? Jom baca blog kami seterusnya.. dan enjoy dengan setiap product-product terkini dari kami!! Stay Tuned guysss…!!!